ozgesoylu Kızım 2 buçuk yaşında ve uyumak hiç istemiyor geceleri bebeklik zamanında ki gibi sürekli uyanıyor ve daha uyumak istemiyor sizler de de aynı durumu yaşayanlar var mı uzun bir süredir bu şekildeyiz
beyzzsenturkk_ ozgesoylu 25-26 aylık su an deliksiz uyuyor belkide uykusunu etkileyecek bir şey vardır gündüz enerjisini tam atamıyorsa belki dinleniyordur
missniso ozgesoylu 34 ay oldu uyanmadığı gece nadirdir özellikle 2,5 yaş civarı çok fazla uyanıyordu biz yavaş yavaş gündür uykularını bırakıcaz başka çaremiz kalmadı kış olduğu için fazla fiziksel aktivite yapamıyorduk evde enerjiyi atamadığı için uyanıyor diye düşünüyorum hep
ellerimt0mbikt0mbik ozgesoylu Oğlum 2,5 yaşında (31 aylık) ,aynı..Gündüz yatıramıyorum ,gece yatıramıyorum ..Geceleri binbeş yüz kez uyansa da en azından belli bir saatte yatağa gitmekte sorun çıkarmıyordu,son bir iki aydır böyle ve gerçekten çok zorluyor beni
hunilimomy ozgesoylu 29 aylik gunduz uyuyor hala ama geceleri 10da yatan cocuk 11-12 ye sarktigi oluyor normalde yatagina gittiğimizde 20 dakikada uyurdu bu aralar bi saat oluyor bazen geciyor hatta 10da yataga giriyoruz uyumasi en erken 11i buluyor
ozgesoylu beyzzsenturkk_ gayet iyi enerjisini alıyor aslında gündüz uyku da yapıyor ama uyumak istemiyor uykusu olduğu halde
Minigim38 ozgesoylu 28 aylik günlük 17 18 saat hiç uyumuyor uyutmaya çalıştıkca çığlık çığlığa ağlıyor saldım artik
Kubraoztrk ozgesoylu 2 bucuk yaşında oğlumda gece uyanıyor hala ya muhakkak ya suya ya başka bişeye hiç bişey olmasa bile kalkıuor bana bakıyor yanındamıyım diye heri yatıyor bana dokuanarak uyuyor o yüzden yatak bile ayıramadım hala deliksiz uyusa uyutup yatırcam sabah alıcam ama yoook nerdee
Raniird Aynı maalesef uyusada gece uyanıp ağlama krizleri inatlaşmaları tutuyor sakinleştirip tekrar yatırmaya çalışıyoruz