kyncu Kızlar bebem 4 ay girdi hiç bi şekilde beni emmek istemiyor 2 gundur bu sorunu yaşıyorum ne yapamam lazım aglıcam yaaa ensonımda mama vermek zorunda kalıyorum
oykununanneesi kyncu tamamen atmaktan oluyor bunlar kiminin düzeliyor daha sonra kiminin düzelmiyor bıktım bu nalet ataklardan
kyncu oykununanneesi sinirlerim bozuldu mama vermek istemiyorum aç kalırsa mecbur alır dedim ama vicdanımda el vermiyor
ptrirem kyncu sütünüzü sağıp anne memesine en yakın olan biberonla verin ben öyle yapıyorum 2 aylık bebeğim ama bazen emmiyor huzursuz olduğunda ben öyle yapıyorum
oykununanneesi kyncu o kadar haklısın ki. Ama üzülme canım 4. ay atağında oluyor geçiyor diyorlar bizde öyle bişey olmadı ama. Her yolu deneyin zıplayarak emzirin yürüyerek emzirin gece emzirin duşta emzirin. Allah kolaylık versin
meryinthemood ptrirem benim bebiş de iki aylık fakat biberon reddi yapıyor hatta mamayı bile istemiyor. Avent kullanıyordum hadi dedim onla emmesi zor en basit biberonlardan aldım onu da istemiyor birkaç ay sonra iznim bitecek nasıl beslenecek bilmiyorum🤦♀️
kyncu oykununanneesi herşey denedim reçel sürdüm pekmek sürdüm yıkamdım ayakda denedüm gece bile almıyor