Yasinimmm İyi Akşamlar kızlar sağlık ocağında vegaferon verdiler ama iceriginden dolayi onu kullanmak istemiyorum onerebileceginız kan damlasi VR mi?
Handan57 Yasinimmm bizde onu kullanmadık dün doktorumuz bide sidefer adında kan ilacı verdi 2 gündür veryrm yani oğlumun hoşuna gitti
tugcenil HanifeAskr bende memnunum ama keşke daha ucuz olsa 90 nedir ya 🙊 birde dolapta saklanılması gerekiyormuş ben odada camın önüne koyuyodum unutmayayım diye ama dolaba koyulacakmış sen nerde tutuyosn 🙋🏼♀️
Bilgenihal Ocean microfer Kullanıyorum içeriği temiz tadı güzel kabızlık vs yapmadı bize 👍🏻 Yasinimmm
Selbi Yasinimmm Nevwit bebekler tadını çok seviyor dedi sağlık ocağındaki ebe içinde keçiboynuzu var galiba ve kullananlar çok memnun
Definem Yasinimmm Vegaferon kullanıyorduk dişte leke yaptı sideferin fiyatı yüksek ama içeriği iyi ve leke yapmıyor
Mevara Yasinimmm bestiron kullanıyorum kabızlık yapmadı çok şükür içeriği temiz sadece portakal aroması verilmiş tadını bastırsın diye. sideferin içinde şeker varmış ve buzdolabında bekletilmesi gerekiyormuş bir de çok pahalı 😬
Elifbese Newvit kan damlasi kullaniyor icerihi dogal keci boynuzu pekmezi var tadida guzel bebegin midesini bulandirkiyor bebegin kilosu kadar kasiga damlatiyorsun ornegin 5 kilo ise 5damla