miraclemagnet Arkadaslar selam konu başlıkta aslında 🙈 Allah çmür versin oğlum asla durmuyor hele son 15 gündür gwerçekten 2 dk yalnız bırakamıyorum ortalığı ayağa kaldırıyor gündğz uykularını zor yapıyor ve kucağımda bile rahat durmuyor sürekli memnunşyetsiz hep bi ağlama hali.. cidden yoruldum nedir bu düzelicek mi 🤣 en son 2 hafta önce dr gittim şuan diş yok dedi
ars9824 miraclemagnet 5 ay 22 günlük kızım büyüdükçe daha yaramaz oluyor tuvalete bile gidemiyorum eşim baktığında duşumu alabiliyorum yalnız kalmaktan nefret ediyor 1 dk yanından gitsem çığlık çığlığa ağlıyor aşırı uykuya direniyor uykusu olsa bile uyumak istemiyor uyutmamla uyanması bir oluyor ek gıdaya başladık su içiremiyorum bende emmiyor bide zaten sağımla besliyorum
alprn78_ miraclemagnet 6 ay 4 günlük aynı durum bizde de var maalesef az önce oturduk birlikte ağladık gerçekten yoruldum
myavocado miraclemagnet oğlum 6 ay 14 günlük, malesef on gündür aynı şeyleri yaşıyoruz. Cumartesi günü sabahtan bir iki saat hastane işim vardı, annem ve babam baktılar, insanları yere sermiş bir buçuk saatte canlarını çıkarmış resmen 😂
miraclemagnet Bi de üstüne ek gıda başladı zaten sabah kahvaltı öglen corbası meyvesi yogurdu derken çok yorgunum su da içiremiyorum ve tek bakıyorum eşim aksamdan aksama geliyor o zaman tutuyor bitmis durumdayım🤣
miraclemagnet Kıyafet değişikliği ayrı sinir krizi zaten nefret ediyor giydirilmekten aynı zaman da çok neşeli kıpır kıpır bi bebe bu arada aşırı güleç çığlıklerla kahkahalarla falan tüm gün bi ağlıyor bi gülüyo bu çocuk hep böyşe bu kdr hareketli mi olacak ben b*ku yedim mi sizce kızlar 🤣🤣