Merve120398 Kızlar oğlum 2,5 yaşında Köprücük kemiği kırıldı doktorlar 3-4 haftaya kaynar dedi herhangi bi tedavide uygulamadı omuz askısı takıyoruz sadece başına gelen var mı acaba kaç günde kaynadı neler yaptınız
Meri-Mel Merve120398 Geçmiş olsun kiziminda 22 aylık iken kırıldı ilk bir hafta çok zorlandık , zamanla ağrı şikayetimiz azaldı çok şükür geçti üzerine tekrar düşmez ise inşallah 3 haftaya geçer 😥
Sultanigde Merve120398 merhaba bizde aynı durumdayız. Askı sonrası ilk günler nasıldı kolunu kullandı oynattımı acaba ? Bilgi verirseniz çok sevinirim
Merve120398 Meri-Mel teşekkür ederim çok şükür hiç ağrısı yok esniyo kalkıyor oturuyor soruyoruz ağrıyor mu diye yok diyo ama dediğiniz gibi zor zaptediyoruz tekrar üstüne düşmesin diye 3 haftada mı kaynamıştı sizinki
Sultanigde Meri-Mel merhaba bizde aynı durumdayız askı sonrası ilk günler nasıldı kolu ? Bilgi verirseniz çok sevinirim
Meri-Mel Merve120398 Evet canım öyle oldu ,ilk yaşandığı anda öyle ağladı ki konusamiyordu ay Ayyy diye ağladığı anda ben de ağlıyordum 😔😥😭
Merve120398 Meri-Mel evet bende çok kötü oldum ama doktorlar çabuk kaynar dedi önemsiz diyince biraz içim rahatladı da işte 3 hafta zaptmekte asıl iş 1 haftamız bitti bakalım İnşalalh 2 hafta da kazasız belasız geçer
iremdemirr18 @Merve120398 benim kizimda 3 gundür huysuzdu ben bilemedim o kadar aptalım ki. Köprücük kemiği kırılmış meğer bugün hastanede röntgen çekilde 8 bandaj, catal igne ve tulbentle tuttuk kolunu gecmis olsun
zeyneppyagmur Sultanigde benim kızımda 3 yaşında kırdı bir ay içinde kaynadı omuz askısı kullandık bizde
Meri-Mel Sultanigde İlk gün çok ağladı ikinci üçüncü günde üstüne düşer işe ya da o kolunu kipirdatinca açıyordu sonra sonra düzeldi .
Sultanigde zeyneppyagmur askıyı kullanmayı bıraktığınız ilk günler nasıldı o kolunun hareketleri. Benim oğlum pek kullanmıyor o kolunu askı çıkıncada
Sultanigde Meri-Mel askıyı kullanmayı bıraktığınız ilk günler nasıldı o kolunun hareketleri. Benim oğlum pek kullanmıyor o kolunu askı çıkıncada
zeyneppyagmur Sultanigde gayet iyiydi hatta biz kirildigini anlamadan iki hafta Gezdik sonra koltuk altondan kaldirdikca aglamya başladı rontgende belli oldu götürünce