pogacayanaginannesi Bebekleriniz kaç kilo boyları baş çevreleri kaç ve merak ettiğim bıngıldak kapanan var mı ??
denizcrt pogacayanaginannesi 4. Ay kontrolüne gittiğimizde 8700 gr 68 cm baş çevresi de 44 cmdi, bize de sağlık ocağındakiler bıngıldağı kapanmak üzere demişlerdi ben bir kaç gün sonra doktora kontrole götürdüğümde söyledim, doktor onlar bulamamışlar yerini bıngıldağı hâlâ açık bir sorun yok demişti pogacayanaginannesi
pogacayanaginannesi pogacayanaginannesi ayrıca 4 ay aşısı yapılacak bundan nedense çok korkuyorum aşılarda ateşimiz yükseliyor direkt
larennndemet ebrusafura emziriyo musunuz yoksa mama mı kullanıyorsunuz mama ise hangi mamayı kullanıyorsunuz acaba
tugbacansever 8 kilo baş çevresini daha ölçmedik ama ağlama olmadan çok bağırıyor boğazını tahriş olacak diye korkuyorum sizde de var mı bu durum
pogacayanaginannesi tugbacansever bagirmalar yeni başladı bizde o kadar şiddetli değil maşallah bebeğinize
esrahn 7400 kilosu 68. Cm boyu doğum kilosu 3300 dü. Bılgıldağı büyük olduğunu söyledi doktor d vitaminini günde 5 damla kullan dedi mutlaka sanırım geç kapanacak