Yasemin158 Kızlar babam İstanbulda şantiyede çalışıyor dolabında pandora bulmuş kaybeden var mi diye sormuş kimse oralı olmamış bunun gerçek mi sahte mi olduğunu nasıl anlarız
Sogukbaklava Yasemin158 Gercekse bile çok bişey etmez 2 3 bin liralık bişey bence gerçek değil bu arada
hatseum Tatlican merak ettim valla buraya yazacak kadar. gerçek ya da değil ne olacak başkasının malı 😂
Tatlican hatseum Ama ben olsam gerçekse bir fakir gence veririm ona haram olmaz galiba yada para değeri olan birşeyse camiye veririm
Asyaveannesi04 Yasemin158 orijinal ama bunu nr kuyumcu ne gümüşçü alır anca 2.el platformlarında satabilirsiniz oda sizin değil haram zaten
Yasemin158 Asyaveannesi04 nerden bulacam İstanbul da bulunmuş ben başka şehirdeyim ayrıca orda sahibi aranmis bulunmamış yazıyor farkındaysan
mekmksns Asyaveannesi04 Haram falan değil babası bulmuş zaten kullanmayacağı birşey ve o da almış evli kızına vermiş. Bunun nesi haram? Zaten vermesi gerekirdi adam da bunu yapmış. Tutup evine götürmemiş yememiş.
cauuv2 Ayy uyuz oldum gerçekse napacaksınız ya size ne ki ? Size noluyo onu anlamadım herkes kendi malına baksın