izge Kizlar bebegim 25 gunluk dr kontrolune 1 ay dolunca gidecegiz degil mi bir de asi durumu varmis biraz aydinlatabilir misiniz bu donemde neler yapacağım bilmiyorum
ayisit izge 1. Ay dolunca gideceksiniz. Hepatit B aşısı olacak bacaktan vuruluyor eğer emziriyorsanız sakinleşmesi için aşıdan sonra emzirin. Çabuk unutuyorlar zaten acısını
Deletedmom_216 izge bebek 1 haftalikken topuk kani icin saglik ocagina gitmeniz gerekiyodu o zaman ebeler ne zaman ne icin gelceginizi de soylemeleri lazimdi gitmediniz mi?
bekt55_ izge sağlık ocağı aşı için bize arıyorlar zaman gelince hangi gün hangi saat gidelim diye özelde her ay kontrolü gidiyoruz
esraa_20 Sağlık ocağına izlem için bir aylıkken gitmeniz gerekiyor aynı zamanda ilk ay aşısı var ben ilk ay gitmemiştim doktoruna kalça çıkığı muayesi zamanı geldiğinde 6 haftalıkken gitmiştik o zaman orda da kontrolleri yapılmıştı
ayisit izge evet sağlık ocağı yapıyor. Size tavsiyem götürdüğünüz doktora özel aşıları da sorun ve mutlaka yaptırın. Rotavirüs ve menenjit. Gerçekten bu dönemde çok çok önemli
esraa_20 izge daha öncesinde sağlık ocağına gitmediniz mi orda size geleceğiniz günleri yazmışlardır ilk bir hafta içinde 5. Gün genelde sağlık ocağına gidiliyor topuk kanı için gittiyseniz bilgisini vermişlerdir
Deletedmom_216 izge olsun canim nolcak☺️ sen saglik ocagini istersen ara ama 1 aylikken gitmeniz gerek aşisi ve boy kilo tskibi olucak
gmo Hem sağlık ocağına hemde çocuk doktoruna gitmeniz lazım. Birinci ay da sağlık ocağında iğnesi var önceden ara sor ne zaman gelelim diye çocuk doktoru da 6 ay mutlaka her ay görecek şekilde gitmelisin.