ahsenguzum kim diyo müdahale etmediğimizi sevginmizden mahrum bıraktığımızı falan ya olayı neden dramatizeleştiriyosunuz? Geceleri saatte bir uyanan ve gündüz hiç yemek yemeyen bebek sağlıklı olması için müdahale etmek zorundayız bana göre. Doktora göre de öyle kan değerleri düşmüştü iyice 16 aylık olmuştu ve tüm gündüz gece emiyodu çocuğuna işkence ediyosun iyilik yapmıyosun değerleri hep düşmüş bi kere emmesi gerekiyo gündw en fazla dedi. Ağlamasından hep yola çıkılıyo da her ağladığı şeyi yapacak mıyız o zaman? büyüdükçe inatlaşıyolar ve basit şeylere bile kıyamet koparırcasına ağlayabiliyolar. Gece istediğinde ağladığında her zaman kucağıma aldım her zaman yanındaydım sakinleştirmeye çalıştım eğitimde zaten çık odadan ağlasa da alma kucağına falan demiyo. Ama yeni bi şeye alışırken tabi ki ağlıyo yanında olsak da bize bile yeni bi şeye alışmak zor geliyo. Ama gördüm ki çocuğum için en iyisini yapmışım çünkü şimdi tüm gece uyuyo gündüzleri de yemesi gerektiği gibi yediği için değerleri yükseldi hiçbi bağımızın zedelendiğini de düşünmüyorum. O ünlü adamın röportajını gördüm evet ama o bebeği tamamen terk etmekten bahsediyo ve bebek daha çok küçükken