mom97X Kızlar 8 ay 17 günlük kızım var. Ona arada mercimek çorbası, kuru fasülye gibi yemeklerden de versem rahatsız olur mu sizce ? Gaz kabız gibi yani Bir de dana ciğeri sotesi yapcam, ekmeğe azcık banıp minik minik tattırsam sorun olur mu ?
zynprvlfsn mom97X ben veriyorum mercimek çorbası, kuru fasulye vs verirken kimyon koyuyorum gaz olur ihtimaline karşı, ciğer vereni Instagram da gördüm ben henüz vermedim ama.
nslhnak mom97X ben veriyorum hiçte sıkıntı olmadı Kavurma bile yiyordu şuan aşırı iştahsız o ayrı tabiii
amazontuba mom97X 7.ayından beri mercimek fasülyenin suyundan filan veriyorum sıkıntı olmadı kimyon katıyorum içine hazmı kolay olsun diye. Ciğer vermedim bilemiyorum 🙄
traum86 mom97X peki Tuz vs koyuyor musunuz baharat salça filan yoksa onlar olmadan ayırıyor musunuz nasıl yapacaksınız aklımda olsun ❤️
mom97X traum86 yani aşırı baharat dışında bizim yediğimiz her şeyi tattırıyorum artık. Çok ona özel ayrı şeyler pişirince ilerde seçici olur diye korkuyorum
mom97X nslhnak belki diş huzursuzluğu başlamış olabilir, kızarıklık şişlik yok benimkinde de ama huzursuz