Aklınızda olsun diye yazıyorum . Kardeşimin buzdolabı bozulmuştu ve googleden telefon numarasını bulup aramışlar. Eve gelen kişi anakart bozuk demiş almış kartı bir kaç gün içinde tekrar gelmiş kartı takmış parasını almış gitmiş. Normalde zaten servis çağırdığımızda bu olur. Akşam dolabın tekrar bozuk olduğunu farketmişler yani hiç düzelmemiş . Adamı aramışlar asla açmamış . Sonra tekrar başka numara bulmuşlar buzdolabı markasının servis numarasını. Bu defa doğru numaraya denk gelmişler ve böyle bir servisimiz yok demişler. Googleden bile sahte numara koyuyorlar şok oldum ya. Yıllardır googleden bakıp arayıp eve servis çağırdığımız çok olmuştur nerden aklına gelsin insanın. Lütfen çok dikkatli olun aşağılık pislikler heryerdeler. Ben bilgi amaçlı yazdım bu arada cevap veremeyebilirim herkese kusura bakmayın lütfen vaktim yok pek burda duyurmak istedim sadece. 🥰
Ha bu arada aylar önce de dolap uygulaması üzerinden dolandırılan arkadaşlarım oldu. Oradan ürün alıyorsunuz satıcı size diyor ki sahibinden.com linki vericem size orayı ordan yatırın gibi şeyler diyormuş sakın inanmayın bunu da belirteyim. Bu post altında başka bildikleriniz varsa yazabilirsiniz. Para kolay kazanılmıyor çoluk çocuğumuzun rızkı bu iğrenç köpeklere gitmesin!