Krmasli95 Bebeğim 6 ay 10 günlük sağlık ocağında vegaferon yazıldı ama bebeğim kustu sizin memnun kaldığınız takviye varmı
peraninnannesi Krmasli95 kidsfer kullanıyoruz canım ne kabız oldu ne kusma ne başka bir şey ben çok memnunum. Doktorumuz zaten sağlık ocağının verdiğini kullanmayın demişti.
myavocado Krmasli95 ilk endofer kids kullandık memnunduk, ama her eczanede bulunan bir ürün değildi zor oluyordu her seferinde aramak ocean’a geçtik, aynı şekilde o da bir yan etki yapmadı, içeriği de temiz memnunuz.
karelisko Krmasli95 BESTİRON üstüne basa basa diyorum aylarca yanlış kullanmışım kan ilacını ne zaman aklıma gelirse kullanıyor umursamıyodum düzene soktum 10 gündür aktif şekilde kullandım sabah kalkar kalkmaz aç karnına ve yarım saat sonra yemek yedirdim 10 gün içinde 4 olan ferritin değeri 28 oldu doktor bile inanamadı aylarca olmayan nasıl böyle oldu diye önemli olan düzen hangi damla önemli değil bin bir tane damla toz şurup denedik biz 6 aylıkken bestiron kullanmaya başlayıp yanlış kullandığım için tabi bir ton başka marka denedik şuan tekrar bestiron aldım ve düzene soktum iyi ki iyi ki diyorum
pogacayanaginannesi myavocado ocean kabız ve uykusuzluk yapıyor Demir ilacında diye duydum doğru mu acaba bizde yarın başlıcaz
myavocado pogacayanaginannesi yapmadı biz de iki haftayı geçti kullanıyoruz, ama tabii her bebekte bir olmuyor.
bernass @Krmasli95 sağlık ocağınınkinde paraben içeriyor diye biliyorum bestiron veya ocean markaları iyi ben ocean kullanıyorum memnunum