bet1028 Kızlar emzirirken kolejen kullanan var mı ? Saçlarım döküle döküle kel kalıcam artık avuç avuç saç topluyorum her yerden acaba takviye edici gıdalar kullansam mı ?
Sademmm bet1028 hiç kafana takma belli bir süre sonra o saçlar yerine çıkıyor bende yaşadım aynı durumu. Ayrıca kolejen adı altında piyasada satılan haplar kremler bana pek inandırıcı gelmiyor en doğal kolejen kelle paçada var seviyorsanız onu için ama saçlar ileri zamanla aynı yerine çıkıyor
Yigit_Yagiz_Moms bet1028 Ben birkaç farklı doktora sordum hepsi de emzirme döneminde tavsiye etmiyoruz dediler
annayimbenanna Herkesin saçın aynı yerde çıkıymıyor. Kolajen kulanabilirsiniz hatta ben doktora sordum bir sakıncası tok. Bir tane şampuan var e ile başlıyor o bana iyi geldi ayriyeten demir, b12 içerikli yemeklere bolca tüketin
siwpma Ben kullanıyorum. Önlerden kelleşme başladı çünkü artık. Bir ayda nasıl bu kadar döküldü aklım almıyor. Bir zararı olacağını sanmıyorum. Doktorlar da sıkıntı görmüyor. Gören varsa bilemem. Benim doktorum takviyelerin dozunda kullanılmasında asla sıkıntı görmedi. Likit klorofil de kullanıyorum. Hatta Vita Bear’ın jelibonlu saç takviyesini de kullanıyorum. Tüm tuşlara basmaya çalıştım artık. Tutam tutam dökülüyor