metemom_ Kızlar az önce bir videoya denk geldim kadın bebeğinden bir saat önce uyanıyordu ve kendi rutinlerimi bebek uyanmadan hallediyorum diyordu böyle bir şeyi deneyen var mı ben yanından kalktığım anda bebeğim gözlerini açıyor hemen
mondecaidensecmeler metemom_ arada bende oyle yapıyorum oğlumla tek kaldigm için o uyanmadan obce çamaşırları asiyorum sabah yoksa kendi uyanık olduğunda çok ağlıyor odadan dışarı çıktığımda işlerimi yapiyorum
Dogacelik metemom_ yan yana yatıyorsanız uygulamanız çok zor. İlk bebeğim yanımda yatardı ve memekolikti. Uyumuyordum ki erken kalkayım😅 2. Bebeğim meme düşkünü değildi, emzikle uyuyor ve 6 aylık odasını ayırdım. Şimdi kalkabiliyorum erken.
NmalkoC metemom_ oğlum 3.5 yaşında hala sabah 6.5 7 de kalkar 🤣 çok nadir ondan önce kalkmışımdır ondada ben kalktığım gibi yüzümü yıkarken daha uyanıyor
metemom_ kuzeygrm bu zamana kadar beşiğinde yattı ama dönmeye başladı sürekli kafasını beşiğin bir yerine çarpınca yanıma aldım ama hissediyor mu bilmiyorum gözümü açar açmaz o da uyanıyor Peki sizin hayatınıza olumlu yönde etiketleri var mı
kuzeygrm metemom_ tabi ki var memeye alıştırmadığım için yabi ilk doğduğu günden itibaren doyduğunu ve altif emmeğini fark ettiğim anda çekiyordum ağzından yanımda yatırmadım hep yatağında desteksiz yattı yada uyumasa bile karnını doyuruyorum yatağına bırakıyorum öyle duruyor bende işlerimi yapıyorum
metemom_ mondecaidensecmeler aslında ev işleri bir şekilde halloluyor ben kendime zaman ayırmak istiyorum uzun süredir hiç bakım falan yapmıyorum saçlarım yine öyle kendimi toparlamaya ihtiyacım var
metemom_ Dogacelik memede uyumuyor yatağın bir tarafında yatıyor ama hareket edince uyanıyor bu Yaz taşıyacağız taşınınca ben de odasını ayırmayı düşünüyorum
metemom_ NmalkoC bizimki de öyle erken kalkıyor birde geç yatıyor uykumu alamıyorum yine de yarın deneyeceğim bakalım