[silindi] Bebeklerin neden göbeklerinin yanları top gibi gözükür şiş olur benim kızımın göbeğinin kenarı şiş böyle yayvan duruyo anlamadım genel bebeklerde olur dedi bi tanıdığım. Sizce öylemi sizin bebekleriniz de varmı böyle bir şey
baturalpim [silindi] nasil bisey oldugunu anlamadim ama gobegin ustunde top biaey varsa fitik oluyo yas ilerledikce bazi bebeklerde geciyo bazilarinda gecmiyo buyuyuncr operasyon yapiyolar. Ama gobek bagi cevresindeki sisligi aoyluyosan normal o herkeste okuyo benim bebegimin gobek bagida daha dusmedi
[silindi] baturalpim Benim kızım 6 aylık böyle göbek deliğinin yan tarafları yan boşluk tarafları hafif şiş yatırınca fark ettim
baturalpim [silindi] bi doktora goturun iciniz rahat etsin belki onemsiz biseydir sizde rahat edersiniz
Deletedmom113 [silindi] değişik.bir şey yani göğüsler ve göbekte şişlik.olur hiçteki hormonsal yani dokunulmaz,göbekteki de içe doğru giriyorsa sorun yaratmaz ama sizinki 2 side değil bence dr sorun onu
[silindi] Deletedmom113 Bir şey olsa doktor fark ederdi galiba biraz endişelendim de. Böyle nasıl tarif etsem ki resim de hiç çekmedim yani her bebekte varmı onu anlamaya calısıyorum. Bebeğimi yatırımca altını değiştiriyorum mesela göbek yanı şişlik oluşuyo hafif
Deletedmom113 [silindi] yanı dokununca hissediyormusun hiç anlamadim valla gormeden insallah onemli.birsey değildi korkutma kendini dediign gibi bisi olsaydı muayne esnasında dr anlardi bunu ama.srn gene dr söyle belki farketmemistir olabolir
[silindi] Deletedmom113 Rabbim inşallah tüm bebekleri korur. İnşallah benim evhamlığımdır cok endişelendim😔
Deletedmom113 [silindi] yok yaa korkma cnm eğer ciddi bisi olsaydi dr anlardı rahat ol ama.tabi gene hafta ici dr yaz sor yafa sağlık ocağına git bak