htice2909 Kızlar gebelik testi negatif çıkıp sonradan gebe olduğunu öğrenen var mı aranızda ? 10 günlük bir gecikme yaşıyorum test yaptım negatif çıktı ama hala adet görmedim acaba böyle bir durum yaşayan var mı
beyzzsenturkk_ htice2909 uzun bi cubuk almıştım kızımda erken hamilelik testiymiş ama tek cizgi cıkmıstı bide kücük cubuklardan almıştım kıpkırmızı cıkmıstı aslında hamileymişim ama o test beni yanıltmıştı
bisusbe_ htice2909 geciken âdetin 18. Günündeyim iki gün önce test yaptım negatif salı günü hastaneye gideceğim
asliikursat htice2909 normalde 10 günlük Bi gecikmede eğer hamileysen çıkardı diye düşünüyorum uzun Bi gecikme ama yinede farklı Bi test daha al yada direk kan ver canım
htice2909 beyzzsenturkk_ ya evet ben de uzun ince bir test kitiydi negatif çıktı ama içim hiç rahat değil
beyzzsenturkk_ htice2909 evet bide benim 15 gün gecikmisti o cubuktan sonra da bekledim ha gelecek ha gelecek diye meğer hamileymişim başka testler alın sabah ilk uyandığınızda yapın ya da en erken kan verin
beyzzsenturkk_ htice2909 ha bide mevsimsel de olabilir geçen ay tam 10 gün geciktim kan verdim sayısız test yaptım 11. gün regl oldum neden bilmiyorum cok stres yapınca da gecikiyormus
Always-be-happy_Always-smile Farklı marka test alın deneyin için rahat etsin istiyorsan da kan tahlili ver