beyzateke Göğüs pompası önerilerinizi alabilir miyim? Hangi markaları kullanıyorsunuz? (Manuel hariç)
cansmes beyzateke bebebao ikili çok rahat ve çekimi kuvvetli. Philips avent de kullandım o da baya iyi çekiyor ama priz başında beklemek sorun
saadetozzz beyzateke ben hem elektirikli hem d şarjlı kullanıyorum ,şarjlının bazen çekimi azalıyor, elektrikli her zaman cok güçlü çekiyor , ben lansinoh kullanıyorum
beyzateke cansmes @Birsaripapatyaannesi eller serbestlerin elektrikliler kadar kuvvetli olmadığı söyleniyor bir de eğilince dökülüyormuş siz bir sorunla karşılaştınız mı sızıntı yapıyor mu
sedadvc beyzateke Elimde sıfır bebebao 240 ml pompa var. İki tane almıştım aynı anda kullanırım diye ama gerek yokmuş. Biri öylece kaldı. İlgilenirseniz satıyorum. Bu arada dökülme yapmıyor. Tam kapasite dolduğu zaman bosaltmalisiniz ki benim hiç o kadar dolmadı.
cansmes beyzateke eğer çok fazla eğilirseniz ya da yan yatarsanız dökülüyor ama kuvveti için katılmıyorum epey güçlü.
beyzateke sedadvc fiyat ne istiyorsunuz? Yüksek bütçeye sahip olduğu için fiyat performans ürünü arıyorum
sedadvc beyzateke 1300 liraya vereceğim. Sıfırı 1500- 1700 arasında satılıyor ki hiç kullanilmamis pompa elimdeki. Sadece ilk geldiğinde kutuyu açtım ve çalışıyor mu diye baktım. Göğsüme hiç takmadım.
cloudsea cnsunu Ben de almayı düşünüyorum ama muadillerine göre fiyatı çok uygun olduğu için tereddutte kaldım
kocatarafindanefret cnsunu ne kadar süredir kullanıyorsunuz çekim gücünde azalma oldu mu power pump yapmaya şarjı yeter mi kaç saatte şarj oluyor? ve sizce 2 tane mi almalıyım yoksa bir tane de yeter mi cevaplarsanız çok sevinirim teşekkür ederim ☺️
cnsunu cloudsea şu an bile göğüsüm de ben çok memnunum benim pirize takılanlardan da var kanz marka ondan kat kat iyi çekim gücü vs bide yerli marka 2 yıl garantili bi araştırın isterseniz
cnsunu kocatarafindanefret bebeğim meme reddi yapıyor 1 aydır her gün kullanıyorum şarzı çok çabuk doluyor ve uzun süre gidiyor günde 1 kere şarja koyuyorum sarjı azaldığında çekim gücünde azalma olmuyor masaj modları vs de var arada masaj da yaptırıyorum bana 1 tane yetiyor