SemaNur-Muhammed Zmc27 2 yumurta 2 yemek kaşığı şeker 1 su bardağı süt 1 adet vanilya ve kabartma tozu 1,5 su bardağı un. Ben bazen muzda eziyorum gayet güzel oluyor. (Sıvı yağ bazen koyuyorum bazen koymuyorum. Koyacaksanız göz kararı koyun)
pogacayanaginannesi Zmc27 2 yumurta toz şeker ben yaklaşık 8 yemek kaşığı koyuyorum şekerli seviyoruz 1 su bardağı süt 1 vanilya bir kabartma tozu bir buçuk iki su bardağı kadar un güzelce karıştırıyoruz tavama peçete yardımı ile çok az yağ sürüyorum ( bu püf noktası az yağ olacak) kaşıkla döküyorum üstü göz göz olunca ters çevir diğer taraf pissin bitti
sedadvc Zmc27 Nefis yemek tarifleri sitesindeki tarifler tam tutuyor. Ben hep oradan yapıyorum. Ölçüleri çok iyi.
1kub1ra 2 adet yumurta 2 yemek kaşığı şeker 1 su bardağı süt 1,5 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Ben hep bu tarifleri yapıyorum çok da güzel oluyor kolay pankek tarifi nefis yemek tariflerinden
Pelin232323 1 muz, 1 yumurtayı iyice çırp bir kaşık tam buğday unu ve keçiboynuzu unu koyup karıştırdıktan sonra azıcık zeytinyağında yapabilirsin. İçine ben tahin, ezilmiş badem,kaju, fındık, ceviz (1 tatlı kaşığı ) koyuyorum.