Ozra Domates çorbası Patates püresi üstüne tavuk sote kaşarlı fırında Pirinç pilavı Kuru dolma Yaprak sarma Atom İrmikli şerbetli tatlı
Elika00 Ozra üstteki yoruma katılıyorum. Menünüz güzel onun dışında. Ama ben gelecek olsam farklı şeyler isterdim ya artıkkk değişik yemekler istiyorum hayatımda 😀😀
Nazendece Ozra bence gayet güzel kuru dolma yaprak sarma ortaya koyacaksın sanki yoğurtlu bir şey de yapsan iyi olacak havuç tarator da yapabilirsin
Ozra Elika00 arkadaşlarıma bende farklı tarifler yapıyorum da bu misafirlerim biraz daha orta yaştan olunca böyle bir menü oluşturdum😄
tbmmt Elika00 ben olsam pirinç pilavı patlıcan veya soğan kebabı yanına yoğurtlu patates araya dolma ve içli köfte yapardım 😂
SiprayiL Ozra gayet güzel bence, özellikle o tavuk sote çok güzel oluyor, arkadaşıma yemeğe gitmiştik bu menüde sadece çorba farklıydı ☺️
Lolik Ozra pilav dolma sarma hepsi çok bence Kuruyu çıkarıp belki börek ekleyebilirsiniz ve bir salata daha
askbebegimmbenim Ozra harika bı menü pirinç pilavı yerine bulgur pilavı yaparsanız sanki 10 numara şimdiden afiyet olsun
BuzluKahve Ozra normalde tavuk çok severim ama tavuk sote asla yiyemem😀 Hatta et sote de. Et ve tavuğa domates girdiğinde bence tadı bozuluyor. Bir de hem pilav hem iki çeşit dolma da pirinç var. Püre yapacaksanız pilava gerek yok zaten
befnn Ozra bir Urfalı olarak bugün ağırladığım misafirlerime içli köfte lahmacun patlıcan kebabı ve çiğ köfte yanına da salata çorba tatlı
Zeytin-gozz1 befnn urfada doğmuş biri olarak 10 numara menü olusturmussunuz 😋 bayılıyorum yemeklerinize 🤭