Aysunnkaya Kızlar herkese iyi akşamlar, sürekli arıyorlar engelle diyorum şimdi bu akşamda aradılar filiz diye bi kadın eşim kapatıyor o arıyo açana kadar arayan da kadın bu geç saatte aramalar oluyor mu bilmiyorum varmı denk geldiniz mi
demirboy Aysunnkaya hangi şubeden arıyor ? Eminevimi arayıp kendileri tarafından aranıp aranmadığınızı öğrenebilirsiniz bence. Ama bu saatte aranacağınızı sanmıyorum beni de arıyorlar ama dediğiniz gibi olmuyor
demirboy Aysunnkaya bir daha aradığında kapatmayın bilgi alın bilgi verebilecek mi yoksa başka bir şey mi var anlarsınız
Elika00 Aysunnkaya 7 ye kadar çalışıyorlar. Bugün daha şubedeydim. Sizin yerinizde olsam arayan numarayı bi kaydederdim. Bana eşiniz doğruyu söylemiyor olabilir mi diye düşündürdü çok özür dileyerek söylüyorum
Aysunnkaya betul97_ profiline girdim wp durumda Eminevim yazıyor onunla alakalı görseller paylaşmışlardı
betul97_ Aysunnkaya Canım şimdi bende koysam bende mi çalışan oluyorum. Dolanrıcılar polisim diye kandırıyor da bir sürü bilgini sana söylüyor. Yani bu saatte ne diyor mesela para mı yatırın diyor
Aysunnkaya betul97_ doğru söylüyorsun hiç başıma gelmedi, eşim açmıyor telefonu o yüzden ne dediğini bilmiyorum
demirboy Aysunnkaya numarayı Google a yazın dolandırıcılar ise çıkıyor genelde, başkaları da araştırmış oluyor
betul97_ Aysunnkaya Bir daha ararsa açın bir yani araması çok saçma. Benim eşim üye, babam üye, ben üyeyim ama hiç bizim başımıza böyle bir şey gelmedi. Siz üye misiniz ki arıyorlar?
Aysunnkaya Uykusuzhergeceeee açmadı telefonu kimin aradığını görünce sinirlendi kapattı sürekli arıyorlar dedi nerden dedim emin evim dedi ilk defa da olmuyor birkaç kez oldu