maygirl KocaayiMasa imkansiz boyle sylerle..sikayette bulunabliyorsunuz ama bilişim suçlardan bi sonuç çıkmıyor malesef.
KocaayiMasa pogacayanaginannesi Şikayet edeceğimi yorumlara söyledim ve hesap puf yok yani, ekran görüntüsü var yorumların onlardan bişey çıkmaz mı?
KocaayiMasa _YanakReisinAnnesii Yalnız baya kötüymüş. Bende hayatı tehlike falan yok da can sıkıcı ithamlarda bulunuyor salak salak. O yüzden sordum. Yorumda onu savcılığa şikayet edechimi ekran SS aldigimj soyleidm sonra hesap kullanıcı bulunumadi diyor. Bişey çıkmayacak anlaşılan siber suçlar ugrasmayavak demekki
_YanakReisinAnnesii KocaayiMasa şikayetçi olacağınızı söyleyince hesabı kapatmış ya da sizi engellemiş olabilir,başka bir hesaptan bakın o şekilde anlarsınız ne olduğunu. Hesabı kapattı ise tekrarını yaşamazsınız diye umuyorum.
KocaayiMasa pogacayanaginannesi Baktım baktım hesap komple gitmis kullanıcı bulunamadı diyo kullanıcı adı da değişmiş zaten silip kapatmış sonra bir daha da göremedim zaten
KocaayiMasa _YanakReisinAnnesii Baktım baktım hesap komple gitmis kullanıcı bulunamadı diyo kullanıcı adı da değişmiş zaten silip kapatmış sonra bir daha da göremedim zaten. Neyse bu korku ona yeter herhalde teşekkür ederim 🙏🏻 ama sizin durumunuzun kaale alınması gerekirdi bence.. o kötü olmuş.
hicpismandegilim KocaayiMasa Bulunur tabi kullanıcı adı vs netse savcılığa intikal edecek kadar ciddi bi durumda ispat edilir