Oglumunannesiyim__ Hem çocuğuma hem kendime kullanabileceğim bir güneş kremi arıyorum siveno bioderma ve mustela arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim
Elika00 Anneko gayet normal. Bence şikayeti bırakıp şükür etmelisiniz. Oğlum da öyle. Gece uykusunda bile konuşuyor. Ne şanslıyız. Bence böyle düşünmelisiniz. Oglumunannesiyim__
Elika00 Oglumunannesiyim__ siveno. Özellikle çocuk için mis gibi içerik. Diğer söylediklerinizde zararlı bir sürü şey var maalesef. Müstela bile🥹
Oglumunannesiyim__ Ozooo ben yüz temizleme jelini de kullanıyorum çok memnunum eminim güneş kremi de çok güzeldir yapış yapış oluyor mu peki
Oglumunannesiyim__ Elika00 ay öyle mi dersiniz ya mustela da %85 doğal içerikli olarak geçiyor sivenoya tekrar bir bakayım
Oglumunannesiyim__ Elika00 güneş kremi yazan 50 ml 400 tl güneş losyonu 100 ml 450 tl sizce ne farkı var krem ve losyon arasında
myavocado Oglumunannesiyim__ ben de arayıştayım bebeğim için. Kendim çok yağlı cildim olduğu için doktor önerisi ile svr blur kullanıyorum ama tabii bebeğe uygun değil sanırım içeriği. Bebeklere Güneş Kremi Kullanımı ve Marka Değerlendirmeleri’ https://blog.mutlubebekleriz.com/bebeklere-gunes-kremi-kullanimi-ve-marka-degerlendirmeleri/ bu yazıda güzel bilgiler ve pek çok markanın kremlerinin değerlendirmesi var, mustela filan da vardı, göz atabilirsiniz