celebibsra21 Şu an aktifte chicconun physiofarma air emzik kullanıyorduk (0-6 ay) ,6 ayına girmek üzere ( 6-18 ay )philips avent ultra air emziğe geçtik ikisinin arasında baya fark var çocuğum tutmuyor tutması için ne yapabilirim ?
biricik9 celebibsra21 avent kullanlar hemen bebeği tutuyor mu acaba merak ettim benim bebeğim 2 aylık wee babyinin emziğin damaklı olanı kullanıyorum ama asla tutmuyor tutsa da hemen atıyor bazen elimi üzerine katıyorum 1 dakika tutuyor elimi çektiğim gibi atıyor bazı insanlar Philips avent olanı bebekler hemen tutuyor acaba doğru mu şuan indirim var almak istiyorum ama tutmazsa boşuna da almak istemiyorum benim gibi olan var mı veya önereceğiniz başka emzik var mı Ben burada okudum dediler ucuz emzik al eskilerde bakkalda satılan ondan da aldım iyice kaynattim verdim onu da tutmadı Vermek istememin sebebi sağlık için doktorum emzikigi gün içersinde 1 defada tutsa iyidir en fazla 10 dk barsaklari çalışır gaz için iyi olur
kocatarafindanefret biricik9 bende wee baby damaklı kullanıyordum 2-3 dakka emip bırakıyordu avent aldım şuan tutuyor alıp deneyin bence indirimdeyken biz avent alana kadar emzikçi dükkanına çevirdik evi😂
celebibsra21 Bende philips avent aldım şu an onu deniyorum tutmuyor ne yapmam gerekiyor tutması için iki defa denedim atıyor. daha önce aktifte kullandığım chiccoydu 6 aya geçiyoruz diye değiştirdim