Alisefa Kızlar selamlar Erzurum’dan ispir fasulyesi getirtmek istiyorum nerden isteyebilirim farklı şehire tavsiye ettiğiniz işletme var mı
Dmt-01 Alisefa ispir yerine hınıs fasülyesi denediniz mi hiç bence hınıs fasülyesi daha güzel.ERzurumda yaşıyorum ama farklı şehir için bilmiyorum nerden alınır.ben burda yerel satıcılardan alıyorum
sek_kahve Alisefa bazen büyük pazarlarda oluyor ispir fasülyesi. Gittiğinizde bakarak olun, biz istanbulda pazarda buluyoruz az da olsa
anneann Alisefa işletme değil de annem ekip satıyor pazarlarda satanlar da çok oluyor pazarlara bakın isterseniz
denizse Alisefa Trendyolda satışı var ikisininde organik olan bazı yetiştiriciler ordanda satış yapıyor bakabilirsiniz
Alisefa Dmt-01 ilk defa duydum onu keşke yolum düşse de alabilsem ya Diyarbakır da ne ispir nede diğeri asla yok herkeyerde Konya ve ahlat var :( kargo yapmazlar değil mi aldığınız yerler
Alisefa anneann kargo ile satış yapıyorlar mı hınıs fasulyesi de denemek isterim satışları kargo ile var ise Diyarbakır’da yaşıyorum ben
Dmt-01 Alisefa sanmıyorum.Keşke olsa ablam ankarada yaşıyor o da duymuş hınıs fasulyesini ama kargo yok ben alıp kargoyla yollasam fasulyenin fiyatından fazlaya gelir