cansuyamann Merhabalar bebeğin iyi beslendiğinin göstergesi olan günlük 4-5 adet çişli bez sayısında bez dolu dolu mu olacak yoksa tek bir seferlik çiş ıslaklığı da yeterli mi iyi beslendiğini anlamak için
mirooooo cansuyamann hayır doku değil tek çiş yapması yeterli doktorlar bu şekilde söylüyor hatta daha bugün instagramda doktor yine cevapladı güncel anne bakabilirsiniz hesabın adı
byzyldz cansuyamann dolu değil sarı çizginin maviye dönmesi yeterli doktorlar bu şekilde cevaplıyor normal insanları dinlemeyin tabiki
252524 myavocado benim bebeğim dokuz aylık gece boyunca bezi hiç değişmıyorum sabah uyanıyo bezi yinede dolu doluu olmuyor 12 saat kalıyo
cansuyamann btlbge 2 aylık saat tutmuyorum ne zaman isterse o zaman veriyorum bazen 2 saatte bir bazen 3 saatte bir istiyor
myavocado 252524 yani 24 saatlik dilimi takip edin bence, çünkü ister istemez gece uykulari daha uzun olduğu için beslenme aralığı uzamış oluyor ve bazı bebekler ilk aylardan itiberen gece daha az çiş yapiyor.
252524 Mom0363 myavocado o nedenle mi bilmıyorum doyup doymadığından emin olamıyorum gün içinde de çok dolu dolu almıyorum acaba diş döneminde böyle bır durum oluyor mu çünkü bazı zamanlar dolu dolu alıyorum y et ersiz mi besleniyor diye endişelıyim
didoece mervesare01 göğüs sertten yumuşağa geçti mi bebek emmeyi bitiriyor demek zaten. Doyduğu için memeyi bırakıyor. Sütün sonu asla gelmez süt biten birşey değil emdikçe gelir sıktıkça gelir hiç bitmez öyle birşey değil bu yani merak etmeyin