NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Borcam nasıl temizlenir, o lekler nasıl çıkar? Gözüme çok kirli geliyor 🫣Tüyooo please
ZeydsMom NeclaLeylaCeydaOhnealaneala ya bu eski borcamlarn kenarlarinda o kalintilar bisey pisirince hemeen hemen leke. Onlari yikayana kadar deliriyorum. Ama gecen okudum yenilerde oyle olmuyormus yazmisti birisi herkes evet evet yeniler iyi falan demisti.
balkizlar NeclaLeylaCeydaOhnealaneala ben telliyorum ya daha kolay bi şey varsa yazan olursa öğreniriz
balkizlar NeclaLeylaCeydaOhnealaneala yok çizilmiyor bence o kadar.. ıslatıyorum çok kötüyse öyle yapıyorum
suhedaaaaa NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Eşim kürdanla kazıya kazıya çıkardı bir seferinde. İşin komik tarafı o borcam annemindi bana yemek getirmişti onun içinde. Lekeleri de Allah var çıkartamamış kadın. Aynı borcamdan bende de vardı. Eşim bizimki diye bir güzel temizlemiş sağ olsun 😂😂
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala suhedaaaaa Ahahah bilmeden sevap işlemiş ne güzel 😂 her seferinde kürdanlayalım mı yani 😂 pratik bir çözüm yok midur😁
aslialk Tek çözümü suda bekletmek suda bekletince kolay çıkıyor üst pisliğini alıp makineye atıyorum pırıl pırıl çıkıyor çok hoşuma gidiyor
suhedaaaaa NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Yani o kürdan işleminden sonra bir daha gerekmedi zaten o zaman çok yapışan bir şey pişmiş sanırım içinde sonra da kullandıkça yerleşmiş. Daha pratik makine parlatıcısı ve karbonat deneyebilirsin üstüne kaynar su döküp bekletip, köpükle telle ov
pogacayanaginannesi NeclaLeylaCeydaOhnealaneala ben nefret ediyorum borcam temizlemekten nefret nefreet sırf o lekeler yüzünden varya pişirme kağıdı kullanıyorum borcamda bazen yine oluyor o kalıntılar sıcak su dolduruyorum bekliyor bı 4 5 saat telliyorum geçiyor tel çizmiyor bu arada
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala pogacayanaginannesi Benimde gördükçe kek yapma hevesim kaçıyor 😂 Çizmiyorsa telleyeyim bende 😂 Kötü olursa da yenisini aldırırız yapacak bir şey yok 😁
pogacayanaginannesi NeclaLeylaCeydaOhnealaneala kek için kelepçeli kalıp alırsan çok rahat edersin kelepçeli kalıpta da pişirme kağıdı kullanıyorum ben kirlenmiyor bile