urasnannesi Hanımlar oğluma emzik vermek istiyorum Philips avent emziği aldım fakat kullanıp kullanmamakta kararsızım sizde avantajları ve dezavantajları nasıl olur tecrübeli anneler cevap verebilir mi şimdiden teşekkürler .☺️
cikolatakarma_ urasnannesi bence emzik harika bişey biz dışarda avm gezerken durmadığı zaman veriyorum hemen her dakka her yerde emziremiyorsun o an kurtarıcı oluyor arabada falan veriyorum evde de aynı aslında emer sürekli bir aylıkken alıştırdım şimdi 5 aylık sadece uyurken ağzından düşünce uyanıyor o kötü tabi ama geri veriyorum uyumaya devam ediyor
urasnannesi cikolatakarma_ yani benim tek korkum çok fazla emzige bağlanması bunun önüne de kısıtlı şekilde verirsek geçebilir miyiz acaba
cikolatakarma_ urasnannesi alışsın canım ne olacak tam bir kurtarıcı emzik yani gece uyanınca veriyorum uyuyor hemen kısıtlı verirsen olmaz yani alışırsa ister vermezsen ağlar yada hiç alışmaz sen bilirsin yinede ama bir yaşından sonra bıraktırabilirsin ben öyle yapmayı düşünüyorum