mrvdg11 Merhaba H&M de eski kıyafetleri götürüp indirim aliyoruz ya acaba çocuk kıyafetlerini de aliyorlar mı bilgisi olan var mı
nnoktaa mrvdg11 ben hiç denemedim ancak arkadaşımın söylediği “içeriğe bakmıyorlar kumaş olması yeterli. Belirli büyüklükte bi poşet olması gerekiyormuş. Hatta bazen mutfaktaki lekeli bezleri havluları da koyuyorum poşete” demişti.
minosu mrvdg11 öyle birşeymi var hiç duymamıştım nasıl oluyor mağazayamı götürüyoruz eski kıyafetleri ? Ben çoğu zaman h&m den alışveriş yapıyorum eğer öyle birşey varsa eski kıyafet bende çok 😁
mrvdg11 minosu evet 1 poşet eski kıyafete yüzde 15 indirim veriyorlar bende şansımı deneyeceğim bugün bayadir götürmemiştim :)
mrvdg11 Gozdeklnc20 ben çok önceden götürmüştüm karisikti markaları, bugün çocuk kıyafetleri götüreceğim her markadan var içinde
mrvdg11 Gozdeklnc20 bugün iki torba kıyafet götürdüm kendimin ve kizimin karışık ebebek in büyük poşetleri var ya ondan iki tane goturdum, 4 tane yüzde 15lik kupon tanımladılar 3 tanesini kullandım bile:)
Gozdeklnc20 mrvdg11 yani götürdüğümüz kıyafetlerin ağırlığına göre mi adetine göre mi, markasına göre mi onu anlayamadım 🥴
irakm06 Gozdeklnc20 hiç bir şeye göre değil 😁 orta boy bir poşet dolu olması yeterli😂 ben götürdüğümde içine bakmamışlardı bile
Mnli mrvdg11 evet çocuk yetişkin ya da marka fark etmez tekstil ürünü olması yeterli ev ürünü de olur yani mesela çarşaf havlu vs ben 10 yıldır nerdeyse veriyorum düzenli