Aselebru1 Kızlar 3 ay 29 günlüğüz mama ile besleniyor kızım bugün öksürük başladı ara ara öksürüyo ne yapabilirim bi tavsiyeniz var mı :(
Balannesi Aselebru1 Bu aralar salgın var maalesef😢 Bogazdan hemen ciğere inebiliyor doktora gözükmesinde fayda var
Lolita Aselebru1 Geçmiş olsun öncelikle. Size tavsiyem bir hekime görünmeniz.Onun haricinde çay kaşığı ile ıhlamur verebilirsiniz.Ve burnu mutlaka açık olmalı.Sık sık temizleyim
Aselebru1 Balannesi haklısınız götürim Bali yarın bide uyurken horluyormuş gibi yapıyo ama horlama da değil hırıltı gibi
Balannesi Aselebru1 Burnu tıkalı olduğundan dolayı öyle oluyor hırıltısı burundan rahat nefes alamadığı için serum fizyolojik sıkıp çekebilirsiniz tabi izin verirse 🤦🏼♀️ benim oğlum asla yaptırmıyor
Aselebru1 Balannesi bizimki izin veriyor temizliyorum sürekli bugün yapmadım şimdi uyuyo ama acaba ondan mı hırıltısı
Balannesi Aselebru1 Burundan geldiğini anlayabilirsiniz. Benim oğlumunda cok sık tıkanıyor dediğiniz gibi horlama sesi cıkarıyor 😊
Tugbaalituana Ewet salgın var şu aralar benim kızımda öyle öksürük hapşırık ve büyük küçük herkeste var bizde ailecek öksürük var 😷