Meri-Mel Esoz1110 Canimm günaydın nasılsınız minnoş nasıl 🌸☺️ Çok şükür suyumuz düzeldi çamaşır makinesi,bulaşık makinası herşey çalışıyor Rabbim kimseyi susuz bırakmasın 🥲🌷🐣
Esoz1110 Meri-Mel İyi olmaya çalışıyorum canım benim kızla uğraşmaya devam sen nasılsın napıyorsun🫶🏻Amin gerçekten su önemli elektrik neyse de su çok lazım oluyor yinede her ihtimale karşı birkaç şişe doldur canım bir ara bizimde başımıza geldi perişanlık resmen
Meri-Mel Esoz1110 Dolu her yerde su var kadınlar gününde eşim 10 şişe su göndermiş diyorum ki çiçek almasan da olur o derecede mağduriyet😅🙈
Meri-Mel Esoz1110 Çok şükür iyiyiz kızımla çocuk akademi kitapları almıştık onları yspmays çalışıyoruz çok seviyor arada hoplayip zıplayıp gelip yine kitabın basins oturuyor sabahtan beri ,boyama , puzzle,oyun hamuru yapmadığımiz şey kalmadı 😅🙈
Esoz1110 Meri-Mel Benimki cabuk sıkılıyor ya seninki nasıl yapıyor boyamayı benimki hep ayağa kalkıyor kalemle etrafı boyar diye rahat yaptıramıyorum titizlikten değilde tv ye vs vurmaya calısıyor bazen boya kalemleri ile
Meri-Mel Esoz1110 Hep başında duruyorum yoksa saniyede iş hallediyor dediğiniz gibi 10 dakika belki oyalanmiyor bile 🙈 Bir anda kalemleri hopp atıyor ,oyun hamurunu ağzına atıyor herşeyi hala ağzına sokuyor sinir ediyor beni 🥺😥