TalentedMom Merhaba Anneler; 14.02.2020 tarih itibariyle happykids geçtim ben de.Emzirmek için bebeğinizi nasıl uyandırıyorsunuz? Bir de size danışmak istedim.Desteklerinizi rica ediyorum.
Sblsrgnsn TalentedMom poposunu siktim topugu siktim kollarini falan yavasca oynatiyirdum ama bazen baba misin demiyirdu en etkili yontem altini acmak oldu emzirmeden once uyanmiyirsa soyup twkrar giydiriyodum altini acinca ve soyununca uyaniyordu benmki
Eslemervaninannesi TalentedMom ayağıyla burnuyla oynuyorum canim uyanmazsa altini aciyorum uykusu aciliyo. Cocuk doktoru bana gerekirse butun kıyafetlerini cikar ama mutlaka uyandir emzir dediydi aklinda bulunsun
Ayseduman TalentedMom öperek uyandırıyorumm okşayarak severek o şekil pat diyeee kaldırmıyorumm 😉🙂korkuyo yoksam😑😑
Sibel4264 TalentedMom öncelikle sakin ol uyanmıyor emmıyor diye benim gibi ağlama krizlerine girme canım altını aç ıslak mendille sil hemen uyanır daya memeyi agzına birde sütünün gelip gelmediğini kontrol et pompa varsa sağ bak
TalentedMom Sibel4264 göğüs uçlarım çok yara oldu pompanın acısına dayanamadım😔hatta kan akıyor sütüm fazla