Leylaa_ Memnunmusunuz doktorumuz bunu önerdi . Aile hekiminin verdiğini kullanmayın dedi . Boyama yapiyormus
333bd Leylaa_ biz kullanıyoruz kakayı 4 5 günde bir yapıyor sağlık ocağına danıştım normal değil dedi 5 aylık her gün yapar dedi damlayı vermediğim zaman her gün kaka yapıyor ebe bi gün ver bi gün verme dedi bu şişe bitsin başka alacam galiba
mslhfs Leylaa_ kilo başına bir damla kullanılması gerekiyor fakat bebeğimde kusması çok arttı doktorumuz 4 damla kullanmamı önerdi normale döndü onun haricinde temiz içerikli memnunum
ylmzebr Leylaa_ Biz bestiron kullanıyoruz doğal içerikli olduğu için verdi doktor. hiç bir sıkıntı yapmadı 5 ay 10 günlük 14 damla şeklinde veriyorum.
Leylaa_ 333bd peki kaç damla kullanıyorsunuz . Kızım 4 aylık anne sütü alıyor mama kullanmıyorum 2 güne bir kaka yapiyor doktor anne sütü alan bebeklerde normal dedi . İlk zamanlar mama destekli gittim her gün yapıyordu. Kaka olayını takip edeceğim
escenko Ben de yeni başladım kızım 4 aylık. Sanki karın ağrısı ve gaz sancısı oldu ama ondan mı emin değilim bir gün vermedim azalır gibi oldu ama yine başladım olmadı ben de değiştireceğim
meleka234 Evet bende kullanıyorum çok memnunum. Kabızlık vs yapmadı bizde tam tersine onu ne zaman versem tuvsletini kısa kürede yaptı. Fazla vermeyin belki ondan kabız olmuştur. 5ml kullanıyorum ben içinde ki cam parçayla
bnbb Ben de günde 8 damla kullanıyorum ben de bi sorun yaşamadım. Tuvaletiyle ilgili filan bir farklılık olmadı. Bebekten bebeğe değişen bir şey. Tadını biraz sevmiyor kızım ama arkasından su veriyorum şimdi