birbebekannesii_ Bebeğimin gece uykusu çok iyiydi ama bu aralar geceleri bağırarak ağlayıp uyanıyo uyumamak için direniyo çok yoruldum tükenmek üzereyim üstten azı dişleri patladı ondan mı acaba başına gelen var mı? Ne zaman düzelir? Ya da düzelir mi?
[silindi] birbebekannesii_ geçici sabret 7. Aydan 10. Aya kadar sürdü bizim bu atak. En zor ataktı. Geçiyor düzenini bozma eski haline hatta daha uzun uykulara geçecek
birbebekannesii_ [silindi] yaaa inşallah düzelir çok yoruldum artık desteksiz olunca daha da yıpranıyo insan 😔
arzutuana birbebekannesii_ sürekli dişini kaşıyor ağız suyu arttı üst dişleri çok şiş gün içinde hep ağlıyor bana yapışıyor ayakta durmak için can atıyor tutununca ağlamaya başlıyor bitiğim bir haftadır normalde emzirip yatağına koyardım uyurdu şimdi direniyor ayağını sallıyor..zormuş
cnruya 9 ay 8gunluk gündüz tek uyku yapıyor en fazla 1saat gece uyutuyorum besigine koyuyorum uyanıyor 2-3kez tekrar yatırıp sallıyorum ve gecenin korunde uyaniyo mesela 5te 6da geri uyumuyor bu kdr kötü bir uyku ayı olamazzz
selensrdg cnruya gerçekten aynı durumdayız son 1 haftadır hic uyumıylr gece 3-4 saatlik uykularla duruyo saat 8 de yatırırım her gün fix 10 da bi baslıyo uyanmalar gece 3-4 e kadar yanımızda oturuyo