likeli Bebeknaz sabah erken uyandırın 7-8 gibi. 1 yaş itibariyle gündüz uykularında azalabilir. Son gündüz uykusundan en geç akşamüstü 5’te uyansın. Ben bu şekilde 9’a çektim gece uykusunu. Son uykudan 6 gibi uyandığında 11’den önce uyumuyordu.
Bebeknaz mrv1903 ayy bende yeterr dedimm artık 1 haftadır böyleyiz diş gelecek 1 yaş sendromu bunlarda etkiler amaa 2 3 e kadar enerjili çocuk uykusu gelmiyor bir türlü sanki saati biliyor
Aysunnkaya Valla gündüz fazla uyumasıyla alakası asla yok benim oğlum 1 yaşında gündüz bir kere uyuyor oda 2 saati geçmiyor sabah 8 gibi kalkıyo gün içinde yoruluyor dışarı çıkıyoruz park filan akşam 10 dan önce uyumuyo gece de aşırı kalkıyo
mrv1903 Bebeknaz şöyle ben zaten hiç bir zaman kat kat giydiren bir anne olmadım. Soğuğa da alışsın diye. He şöyle de bir durum var doğalgazı çok yüksekte yakıyorum evde zaten atletle geziyoruz o yüzden yaptırıyorum çekinmeden😃
tostperisi Bebeknaz Herkes yazmış zaten çok geç uyanıyor yarından itibaren erken kaldırmayı deneyin gündüz uykusu 2 saati geçmesin birde biranda olmaz biraz vakit alır, 1-2 hafta bu şekilde deneyin umarım daha erken uyur bebiş
3kedili2bebekli Bebeknaz olabilir neden olmasın biraz sabır biraz da özen gerekiyor ama halledersiniz inşallah