srycayc Bebeğim 9 aylık doktor kilosu fazla mamayı kes dedi ama bebeğim de biberon içmeden uyumuyor gece de içiyor şuan sma kullanıyoruz doğduğundan beri kilo yapmayan mama ya da biberona yapabileceğim farklı bir mama önerisi olan var mı
Karanirem srycayc benim bebegimde aynı kilodaydı suan 14 aylık zayıfladı yani kilosu değişmedi ama tipi zayıf boyu uzadı banada kesin demişlerdi kesmedim büyüdükce düzeliyo kesmenize gerek yok bence
handeozdmr srycayc bence korkulacak bir şey yok evet mama ek gıda ile besleniyor bazı insanlar abartıyor
handeozdmr Karanirem neye göre çok. 10 ay 8 günlük bebeğim boyuna göre çok normal şu an kilolu görüntüsü yok
aytlkya Mamayi kesmek yerine biraz CC azaltma yapabilirsiniz bence kesmeyin yürümeyi öğrendiğinde zaten kilo yavaşlaması vs olur benim kızımda 9 aylık zayıf bir bebek
Karanirem handeozdmr benim bebegimde aynı kilodaydı o aylarda cok kilolu duruyodu bana göre cok değil doktorlara göre cok
handeozdmr Karanirem bazı bebeklerin yapısı böyle bence çok iştahlı bi bebek değil çünkü aksine zor yiyor katı şeyleri hala istemiyor