nzlkc Koyu yeşil sıvı ve kokulu kakanın neden olduğunu bilen var mı? Bide bebeğimin bugün kafası çok sıcak süreklide ateşini ölçüyorum yüksek değil.
NurrC nzlkc emziriyormusun bilmiyorum ama anne üşüttüğü zaman genelde yeşil oluyor kakası. Ev çok sıcaksa belki ondan kafası sıcaktır. Çok çabuk ısınır yada soğur kafa bebeklerde
Sisa nzlkc daha yeni yasadim bizzat anlattigin gbiydi doktoruma resmini cektim gosterdim bisey olmaz gecer dedi4 aydan buyukse yogurt ver 2 gune duzeliyor. Usuturse,sen usutursen bebege gectigi icin, bide ilaclardan oluyor
nzlkc Gizemabc bronşit olmuştu hastaneden çıkalı 13 gün oldu. Dışarı çıkmıyoruz çokta dikkat ediyorum.
Sisa nzlkc ozaman muhakkak bebegin ilsc kullaniyorsa ilaclardandir cnku antibiyotikler yapıyor yogurt ver duzelir demisti bana verdim 2 gun sonra duzeldi cok sukur
Gizemabc nzlkc biz de hep evdeyiz. Kizim 2 aylik. O da usuttu, kakasinin rengi yesile calisiyor bazen
nzlkc Sisa 3 ay 2 günlük evet çok ilaç kullandı serumlar antibiyotikler benimde aklıma geldi ama ilaçları bırakalı da 8 gün oldu o yüzden ihtimal vermedim.
nzlkc Gizemabc benimkide 3 aylık geçmesi için bir şey yapıyor musunuz? Evde sıcak daha sıcağada vermek istemiyorum
Gizemabc nzlkc 3 kez doktora gittik. İlk doktor buhar makinesiyle ilac vermemizi soyleri verdik. 2. Doktor da buhara devam edin dedi. 3. Doktor bir surup yazdi. Bugun kullanmaya basladik. Azaldi ama cok sukur.
nzlkc Sisa bende sordum aslında dün arada olabilir dedi. Ama bugünde iki kere aynı şekilde yapınca sormak istedim. İlaçlarda aklıma geldi ama etkisi geçmiştir dedim. 8 gün oldu bırakalı.