anonimmomp_ ne kadar sürecek uçuş? Ben 5 aylık iken ankara-canakkale gitmiştim çok kısa bir saat. Hiç sorun yaşamadım, zaten uçak sesinde uyuyorlar genelde. Emziriyorsanız daha rahat inişte kalkışta ve uçuşta emzirirsiniz, mutlaka mama, sevdiği oyuncakları koyun. Bebek arabası ile uçak girişine kadar girmiştik yine uçaktan inerken arabamızı getirmişlerdi ama yurt dışı uçuşta veya firmaya göre değişiyor mu bilmem. Bu konularda mutlaka öncesinde firmanın müşteri hizmetlerini arayıp ayrıntılı bilgi alın, aklınıza ne takılırsa sorun. Uçak sıcak olabiliyor çok kalın giydirmeyip, ince penye üstüne de eğer sıcak olursa kolayca çıkarabilmek için hırka tarzı giydirin. Bebek bakım çantası zaten klasik, bezi, ıslak mendili, maması, yedek kıyafeti mutlaka olsun. Bebek mamalaru sıvı kısıtlamasına dahil olmuyor, rötar v.s. ihtimaline karşı tedarikli olun, eğer mama içiyorsa yanınıza alın, sıcak su illa ki bulunur ama mamanız yanınızda olsun çünkü küçük bebek başka şey yedirme şansınız olmayacak. Başka aklıma bir şey gelmedi benim.