goktugunannesii_ İlk defa kullanıyorum mama öncesi verdim çünkü gece uykusuna geçerken mama içip uyuyor ve uyuyunca ağzını hayatta açmaz. Mana öncesi verdim sizce etkili olur mu
me_o531 goktugunannesii_ mamayı hemen üstüne verme biraz vakit geçsin sonra ver canım işe yarar merak etme ama Bi onbeş yirmi dk sonra içsin mamasını
gunes716_ goktugunannesii_ mrb kızım 5aylık 1haftadır huzursuzluk yapıyor diş mi çıkartıyor diş olup olmadığını nasıl anlarım
goktugunannesii_ me_o531 yaa dayanamadı hemen vermiştim 5 dk sonra kadar o zaman tekrar vereyim mi ki bilemedim
goktugunannesii_ elftty bir de şeyi merak ediyorum diş ishal yapar mı bir arkadaşım yapıyor dedi iki gündür ishal ve ilk dişinde bu olmamıştı
elftty goktugunannesii_ yedigiyke alakalı olblr cnm oda olblr dışkıları kötü oliyor diye duydum doktora bı göster istersen o dis mi ne anlıyor için rahat olur kaçıncı ayda suan
goktugunannesii_ elftty 9 ay 5 günlük 3 gündür ek gıda vermedim sadece anne sütü ve mama aldı 3 gün kabız olmuştu ara verdim bende rahatlasın diye
elftty goktugunannesii_ ek gıdada soguynlr mi acaba az mi versen tabi sn blrsin cnm zeytinaygi veriyorum bende kabız çok oliyor bide elma iyi geliyor kbzlga bide şu hip hero bayb kayısı olandan veriyordum ben erikle kabız olduğunda
goktugunannesii_ gunes716_ diş etlerinde kabarıklık var mı beyaz bir görüntü var mı ona bakın bir de kafa ateşine bakın normal ateş yapmadı bizde kafa ateşi oldu en fazla 38 hiç onun üstüne çıkmadık huysuzluk diş etlerinin sürekli kaşınması hep belirtileri