HappyKids Merhaba Canımız Annelerimiz, Yenidoğan giyim alışverişinizi nasıl hızlı ve kolay bir şekilde tamamlıyorsunuz? 🏡📦 Favori yöntemleriniz, vazgeçilmez ürünleriniz ve pratik tüyolarınız neler? En iyi keşiflerinizi yorumlarda paylaşın! ✨👇
Nazlimuu HappyKids Sitelerden alışveriş yapıyorum ben genelde. İlk 3 ay hep etiket kesiyordum ensesini kızarttığı için buradan birinden duymuştum lcw kidste bebek ürünlerinde ense etiketi yokmuş şimdi oradan alıyorum o dertten kurtuldum en azından.☺️
Fatma_FLZ HappyKids Online yapıyorum tüm alışverişlerimi havalar serin olduğu için de hep hırkalı takımlar alıyorum ben. Uyumlu oluyor bir de daha uygun oluyor açıkçası.
myavocado HappyKids yenidoğan döneminde dışarı çıkıp uzun uzun alışveriş yapmak mümkün olmuyor. Online alışveriş ile hallediyordum ihtiyaçların çoğunu. Kıyafet alışverişi için de bedenlerine aşina olduğum markaların ürünlerini internetten almak daha pratik oluyor, küçük bebekle mağaza gezmek, kalabalığa girmek istemediğim zamanlarda. Çoğunlukla Lcw Kids organik pamuklu ürünlerini tercih ediyorum.
Gokturkmom HappyKids Online alışveriş yapıyorum boyu kilosu belli olduğundan rahatlıkla bedenlerini bulabiliyorum.Hemde dışarıya göre çok daha indirimli almış oluyorum🧡
Anonim Evden çıkıp saatlerce alışveriş yapmak gerçekten lüks oldu çünkü ihtiyaçları bitmiyorduuuu 😂 Hızlıca lcw online üzerinden hallediyorum işlerimi. Özellikle takım tercih ediyorum ki bir yere giderken nasıl uydursam derdi olmuyor. Bunun gibi 🥰
Aslii968 Anonim Ben de genelde lcw kids takımlı ürünlerini tercih ediyorum. Takımlı ürünler gerçekten hayat kurtarıyor. Sabahları kombin düşünmek yerine direkt giydirip zamandan kazanıyorum. Bebeğim uyumlu ve şirin görünüyor. 🥰
berenyasemin Anonim HappyKids Online her zaman en mantıklısı, ama ben mağaza gezmeyi de severim. Özellikle Lcwaikiki mağazasına girdiğim zaman kızıma aldığım ürünlerin dışında ev tekstili ve oyuncak derken aile boyu donanıyoruz ☺️
Ballibademin_21 Aslii968 kesinlikle LCW ürünleri kaliteli ve şık benim de vazgeçilmezim 👌 Defactonun takımları çok kötü hep içten renklerini bırakıyor
aynuruygar Nazlimuu Bende şey duymuştum ürünlerin içerisinde kırık iğne vs kalmasın diye metal detektörden geçiriyorlarmış çok şaşırmıştım 😂
Sezenkumsal92 Yenidoğan annesi olması zorluğu… Hep kısalan ya da artık olmayan kıyafetleriyle dolu kısacık zamanda. Dejavu yaşıyorum resmen 😂 Abisinin kıyafetlerini giydiriyorum çoğu zaman lcw kidsten almıştım hepsini kaç sene geçti. İyi ki saklamışım sadece yenidoğan takımları aldım bir kaç parça fotoğraf çekimleri için. Hastane için de bunu almıştım çok sade ve çok cici
denizalismom HappyKids yenidoğanla alışverişe gitmek büyük bir lüks 😂 o yüzden hep online alışveriş yapıyorum. Zıbın, alt üst takım, tulum, mont vs hepsini online alıyorum. Hem zamandan tasarruf hemde ağlama krizlerine son 😂🥰
elizz_momm HappyKids lcw den internet üzerinden yaptım bebek kıyafet alışverişini online özel hep kod ve indirim çarkları sayesinde uyguna da aldım mağazada bu imkan olmuyor ve de genel de tulum aldım fermuarlı en pratik o bence
suheyla92 HappyKids hepsiburada uzerinden ebebekten alirim premiumlu oldugum icin kargo odemiyorum bazen de defactodan.
FtsCvlk LCW kids, HM ve ebebekten alıyorum ve genellikle de tulum alıyorum. Hem bebeğim için daha rahat gibi geliyor bana; Özellikle lcw kidste gizli Lastik olduğu için beli daha rahat olur gibi hemde benim açımdan çok rahat.
busymom Hele ki çalışan anneler😔 alışverişte geçireceğim zamanı bebeğimle değerlendirmeyi daha çok önemsiyorum. Zaten haftasını ev mesaisi de bitmiyor. Benim en sevdiğim %100 pamuk parçalar, yaz kış tek parça tulumlar ve en rahat kalıplar Lc Waikiki’de. Organik pamuk ürünleri de çok güzel. Alışverişimi yapıyorum bedeni olmazsa en yakın mağazadan değiştiriyorum.
Pamuk3341 HappyKids Online alışveriş her açıdan daha mantıklı uçurum fiyat farkı var ürünlerde hem de evine kadar geliyor. Uzun zamandır sadece online alışveriş yapıyorum. Lcw Kids tercih ediyorum genellikle.
ladymoms_ HappyKids çocukla doya doya mağaza gezmek lüks oldu artık bu yüzden LCW sitesinden bakıyorum indirim falan oluncada iyi oluyor açıkçası onun dışında denk gelirse AVM de e bebek vs bakarım genelde alt üst takımla işi kolaylastiririm uğraşmiyor insan bu şekil
hemshireanne HappyKids rusyada yasiyordum alis veris yapilacak sadece mollari biliyordum. Sonra internet sitesi kefs ettim. Bebegimin herr seyini ordan siparis verdim cokta memnun kaldim. Her kiyafeti ucu birlikte olacak sekilde aldim (bodi, pantolon slip) yani bi cok seyi toplu sekilde almistim. Hatta bezide ordan siparis veriyordum.
D_deniz HappyKids organickid isimli bir şirketin ürünü hediye gelmişti. Siteye girip bakınca fiyatına inanmamıştım. Yani kalite ve fiyat ilişkisi çok iyiydi. Diğer mağazalardan aldıklarima pişman olmuştum. Şimdi 13ay oldu ordan alışveriş yapıyoruz. Takım veya kombinleyerek seçiyorum. Tek tük giyimler sıkıntı oluyor. Nunubaby isimli şirketin kalitesi de iyi ve hemen kargo etmesi… Panço nün kendi mağazasına gidip takip ediyorum baktığım ürünleri indirim olduğu an alıyorum çünkü fiyatları biraz yüksek. Genelde yüzde yüz pamuklu tercih ediyorum