arze34 İlk çocuğum 33 haftada erken doğdu hamileliğimin başından sonuna kadar yatarak geçirmek zorunda kaldım ve gerçekten psikolojik olarak çok zorlu sonuçlar yaşadım, Sonra bebeğim erken doğdu tabi eğer ki oğlum şu an yaşıyor olsaydı belki bi çocuk daha yapmayacaktım 2:30 ay sonra çok başka bir sebepten vefat etti. Sonra bir kızım oldu işte serklaj oldum Sadece ilk üç ay yatarak geçirdim onun haricinde doğuma kadar tatile gittim denize girdim ilişkiye devam ettik hiçbir problem yaşamadım yani doğuma kadar hiç yatmadım sandalye üstlerine kadar çıkıyordum o yüzden serklaj diye kendinizi korkutmayın İlk hamileliğimde o kadar korkmuştum ki yine aylarca yatacağım diye hiç de öyle olmadı ilk üç ay önlem amaçlı hep yatarak geçirdim sonra bir serklaj oldum Bir hafta dikiş tutsun diye yattım evde, Bir hafta sonra kontrole gittim dikiş çok güzel tutmuştu Memlekete gittim tatile gittim denize girdim doğuma kadar ilişkiye de devam ettik ve hep aktif geçirdim yani hiç serkLajlı bir hamile gibi değildim O yüzden kendinizi korkutmuş gerçekten çocuk istiyorsanız yapın Önlem amaçlı olun İlerleyen ameliyatlarda yatmak gerekiyor ve zor geçiyor ama önlem amaçlı da gerekmiyor yatmak Şu an bir çocuk daha yapar mısın diye sorarsanız benim doğum sürecim zor geçtiği için düşünmüyorum hem kızım şu an gerçekten çok küçük hem de Şu anki evlilik sürecinde ikinci bir çocuğu dahil etmek istemiyorum