semanurtprk Merhabalar benim ilk doğumum 40 ım çıkmak üzere korunma yöntemi olarak doktorum bakırlı spiral önerdi kullananlar deneyimlerini paylaşabilirmi çok arada kaldım taktırmalımıyım sizce yan etkileri neler oldu sizde kafam çok karışık 🥴
zumzum55 semanurtprk Benim ilk 9 10 ay hiç yokmuş gibiydi sorun yoktu ama sonrasinda aşırı kanamalarım oldu çocuk düşürür gibi 15 günde bir adet oluyorum doktora gidiyorum bı sorun yok ben spiralden biliyorum herkeste bir olmuyo tabi çevrem de 10yil kullanıp memnun olanlar var
ipeksiiimom kaptanjacksparrow özel olacak farkındayım ama bi şey sormak istiyorum spiral kullanıyorum ben de ek koruma olarak bazen geri çekilme bazen prezervatif kullanıyoruz ama bi kere sadece spiral kullandık sizce ertesi gün hapı kullanmalı mıyım hiç yaşadınız mı böyle bi şey korkuyorum da hamile kalırım diye
kaptanjacksparrow ipeksiiimom o tamamen şansa bağlı yani ne desem yalan olur biz de sadece sprialle korunmasız birkaç kere ilişkimiz oldu ama bir sorun olmadı ama yine korktuğum için şuan da çift koruma yapıyoruz yumurtalıklarını bağlatıp da hamile kalan var yıllarca sadece sprialle korunup hamile kalmayan da yani tamamen şans :)
ipeksiiimom kaptanjacksparrow ayyy içim içimi yiyor 🥹 ilaç da içmedim şimdiye kadar çok dikkat ettim 1 kere böyle bir şey oldu İnsallah hamile kalmam 🙃
yagmurkokusu_ Bakırlı kullandım 10 ay filan sonra enfeksiyon oldum çıkartıldı şuan boncuklu kullanıyorum memnunum/
kaptanjacksparrow semanurtprk adet döneminde taktırırsanız daha ağrısız oluyormuş ben adet döneminde taktırmadım o yüzden canım yandı biraz ama sonrasında hiç ağrım olmadı doktor ağrı kesici iğne yaptırdı taktıktan sonra onun da etkisi olmuş olabilir
ipeksiiimom Mavi_balonnn bugün kontrole gittim kayma falan var mı diye korktum insallah bi sorun olmaz