belismomsss24 Peg prego nun prima pappa modelini aldım uzun araştırmalar sonucu. Bekliyorum gelmesini. Bir çok özelliği mevcut
tospkk cokbilmismom ne zamana kadar kullanabiliriz acaba? Prego lucca mama sandalyesi ile ikea arasında kaldım ikea direk götür yıka yani ama diğeri de yumuşacık sanki daha rahat eder gibi 😅 bi de özelliği çok ama mama sandalyesinde o kadar özelliğe ihtiyaç var mı çok kararsızım 🤷🏻♀️
bebekse tospkk sadece yemek için aramıyorum bende. Önüne koyalım bir şeyler oynasın oyalansın. Ben yemek vs yaparken. Arkamı 40 kere dönmeden güvenli bir sandalye yok mu 🤔
cokbilmismom tospkk ay valla ben o büyüklere yumuşak koltuklulara mağazalarda gidip baktım ama yok yani bebeğin bir öğünde max yarım saat oturduğu bir şey hem çok hantallar odadan odaya taşıması zor hemde temizliği zor bence. Tercih etmedim. Arkadaşımın çocuğu 3 yaşında oturuyor
tospkk bebekse ya evet bi yandan böyle diyorum bi yandan da mama sandalyesini sadece yemek için kullanmak daha mı doğru olur diye düşünüyorum 🤷🏻♀️
umurumdabiledegil bebekse ben de sadece yemek için kullanmıyorum çamaşır asarken toz alırken evi süpürürken vs önüne bir şeyler koyuyorum 20 dk da olsa oyalanıyor beni izliyor tekerlekli olmasıda çok güzel odadan odaya rahat taşınıyor
umurumdabiledegil @bebekse prego luca mama sandalyesi 15 kgya kadar kullanılabiliyor asansörlü sistem tepsisi çıkıp takılabiliyor mama sandalyesi alırken mutlaka ayak destek kısmının da olmasına dikkat edin
rabis2024 Merhaba prego lucca mama sandalyemiz var bir aydır kullanıyoruz ama mutfağım küçük olduğundan hareket ettirmekte çok zorlanıyorum ve satacağım eğer düşünen olursa fotoğraf video paylaşabilirim ankaradayım ankara içi elden görerek satmak istiyorum