pinary24 kızlar ek gıdaya yeni geçtim bebek irmiği ,tarhanası, pekmezi, tahini, tam yulaf burdan alıyım diyorm gercekten gerekli mi bunlar siz alıyormusunuz?
cennetkusum16 pinary24 keçiboynuzu özü bize ağır geldi ama onun harici herşeyini kullandık kullanıyoruzda alabilirsiniz. Tarhanasinda domates yok güzel yanı 1 yaşından önce bebeklere yasak çünkü domates
mygnc pinary24 tarhanasını cok seviyorum hep alırım 7. Aydan beri kızımda cok seviyor suan 1 yasında makarnası ve kuskusuda oyle guzel de
eceonon cennetkusum16 domates yasak değil artık son 5 yılda güncellendi. Bal ve hayvan sütü yasak sadece artık.
kedi0101 pinary24 ben kullanıyorum. Tabiki de alın sizinn için pratik bi yemek olacaktır benim dışarda işim olduğu günler tarhana yapıyorum. İçine sarımsak nane zeytinyağ yağ ekliyorum. Mis gibi oluyor kızım bayılıyor 8 ay 21 günlük
Deletedmom_216 pinary24 shasen bende kullaniuorum corba sonucta. Gunun bi ogununu corba veriyorum ogluma. Disari cikcaksak da ayni sekilde corba tarzi yapiip koyuyorum. Cogu kisi tarhabali yujurtada yapiyo mesela oahvaltiya. Gerekli olan bisey kesinlikle
ayisit pinary24 gerekli değil derken kendi ev tarhanamızdan yapıyorum ben o yüzden gerekli değil. Siz de ev tarhanası yapıyorsanız almanıza gerek yok o yüzden demek istedim
cennetkusum16 pinary24 bilmiyorum sanırım o ürüne karşı alerjisi var pişik oldu verdiğim gün suya bile degdiremedik çok ağladı 2 gün sonra geçti
pinary24 kedi0101 irmiğini bugday ununu evdekilerden de kullanabilrsnz diyolar alırsanız sadece salça ve tarhana alın bide pekmez salçada tarhanada baharat tuz vs yokmus ondan. pekmezdede şeker
kedi0101 pinary24 ben hepsini aldım canım irmik mutlaka al muhallebi yapıluır irmik kullanıyorum ben pankek de de tam buğday orda ne var sa ben hepsinden aldım kakou Hindistan cevizi yağı elma kosnsanteresi onları da weefod
pinary24 kedi0101 onları neden baska markadan aldnz peki bi sbebi varmı? bide diyolarki özellikle irmik almaya gerek yok evdekinide kullablrsnz tek farkı daha ufaltılmıs hali
mutlukoala 6 aylık bebişe tarhanayı nasıl yapıp verebilirim? Ben de aldımZ tarhana irmik ve pirinç unu aldım ama pirinç unu önerilmiyormuş dr lar tarafından pişman oldum
mutlukoala pinary24 geçen osman gönnülaldan gördüm bebek olması baharat vs yemeyecek anlamına gelmiyor diye yazmıştı yani çok az miktarda olabilir bnece. Zaten bebek tarhanası og ürünü. Bebeğe göre ayarlamışlar ben sadece nasıl bir formda vermem gerektiğini bilemedim 6 aylık olduğu için
beyazkuyruklubirgeyik mutlukoala 6 aylıkken çorbasını yapardım şu an 7 buçuk aylık pankekte kullanıyorum tarhanayı bazen de yine çorba olarak. Seviyor çorbasını özellikle başından beri