kmsl1 Kızlar annemleri bide kaynanamlari yemeğe cagiriyorum sizce yemekler uyumlu mu Lamacun yapicam Çorba salata Tava butlu Pilaw
Gokturkmom kmsl1 Fındık lahmacun mu yapsanız acaba ortaya başka meze de ekleyerek çünkü iftarda insan birden şişiyor onu yiyenin diğerini yiyecek yeri olur mu bilemedim 😅
cemreninannesi_ kmsl1 tava butlu pilav yerine başka bir şey yapabilirsiniz aslında çorba salata lahmacun ıcli köfte gibi yeterli olur bir de tatlı yaparsınız lahmacun yeteri kadar doyurucu zaten bence 😂
Gamze_cnky1 kmsl1 Tavuk butu ve pilav fazla gibi, ara sıcak olabilir. Sarma-dolma belki, bir kaç soğuk meze.
cemreninannesi_ kmsl1 içli köfte yapın bir tane de patlıcan salatası yapın yeter bence ya hafif de bir tatlı yaparsınız yada alırsınız
monarosealp34 Lahmacun başlı başına ana yemek gibi zaten pilav ve tava butu yerine 2 çeşit meze yada içli kofte yapın bide hafif bir tatlı oldu mu tamam bence insan doyuyo tabi siz bilirsiniz yine de
Minnakordek kmsl1 lahmacun yanına bil meze beybi başka biseye gerek yok salata tarator veya havuçlu başka bişey efendim soğan salatasi ay çok canım çekti ama bizim evde yasak böyle şeyler size gelebilir miyim sesimi etmem yer giderim😂😂😂
kmsl1 Minnakordek eşim hiç sevmez ne soğan ne sarımsak lahamcunda da soğanı aşırı sulu yapıyorum gozukmeain diye