Rumeysa6774 Merhaba 5 günlük bebeğim var benim sütüm olmadıgı için mama veriyorum bazı doktorlar su verin bazıları vermeyin diyorlar ne yapmam gerek 3 çay kaşıgıda olsa versem olur mu? yada vermeyeyim mi?🤔
Diana2306 Rumeysa6774 benim Kızım emiyor 3 buçuk aylık sadece anne sütü ben doğdugu günden belli veriyorum günde 3 çay kaşığı doktorlar verme diyor ama suyun zararı olmaz
Happytwins Rumeysa6774 18 günlük benimde mama +meme gidiyoruz doktor gerek yok ağzında kalıntı kalınca bir kaşık ver istersen dedi sağlık ocağındaki hep ver dedi. Bende mamadan sonra iki üç kaşık veriyorum
esiladerininannesi benim kızım 2 aylık meme artı mama olarak gidiyor ama çoğunluk mama tüketiyor bende veriyorum doğduğundan beri
Anita Biberonla verin hem biberonada alışır beraber yatmayin kesinlikle ayri yatırmaya alışın yenidogansa emzirerek uyutmamaya ozen gosterin emzik kullanin benim yaptigim hatalara dusmeyin valla cok zorluk çekiyorum
Babybboy Banada dr um mamayi zaten su ile yapıyorsun suya gerek yok dedi. Mama+meme gidiyorum. Ben hickirik tuttuğunda bazen veriyorum. 2 ayligiz