BalBocugum Canyavrum 100 cm Ama genetik bence. Babası 198 cm ben 184 üm 🙈 Yoğurt, kefir, peynir de çok seviyor.
Aseliva Funda_yakut cocuklarin kulo durumlarinda sanirim belli bi yastan sonra duraklamaya ve sabit kalmaya yada yavaslamaya basliyo doktor oyle soylemisti sagligi yerindeyse bence kafaniza takmayin
Funda_yakut Aseliva Evet şükür iştahı ve kan sonuçları güzel dediğiniz gibi kulak arkası etmem gerek galiba
Zeyzey133 Funda_yakut benim oğlum da 2 yaş 7 ay 12 kilo çok zayıf boyu da kısa gelişimi geriden gidiyor endoplazmikretikulumiste bölümüne götürdük kemik yasi büyüme hormonu vs bakilacak şu an sonuçlar çıkmadı neden istahsiz bilmiyoruz asla yemek yemiyor ne yaptıysak
Canyavrum Zeyzey133 kızımda tam 2,5 yaşında (30 aylık) . Doktor boyu geriden gelmiyor diyor ama görenlerde kısa diyor. Babası 185, ben 164. Kızım ise 88 cm . Çok şükür sağlıklı evet ama yinede Açıkcası bu duruma takar oldum
Zeyzey133 Canyavrum canım ankara da oturuyorum gitmediğim devlet hastanesi doktoru kalmadı ne yazık ki hiç bir şey yapmadılar hatta bizi endokrinoloji bölümüne alan açın dedim doktora senin çocuğun böyle midesi bu kadar bu yani dedi bende çok sinir oldum özele götürdüm çocuk endokrinoloji ye kan idrar kemik yaşı bir çok test aldılar sonuçlarını bekliyoruz devlet ne yazık ki ilgilenmiyor
Fidelcee Canyavrum canım bende çocukken çok minyondum ergenlikte birden uzadım. Şu an boyum 164 . Annem 165 babam 178di . Eğer çocukta bir rahatsızlık yoksa ergenlikte de uzuyorlar
Funda_yakut Rez Trendyol Hepsiburada yada eczane bulabilirsiniz içeriği temiz hem kilo alımına yardımcı oluyor hemde bağışıklığı için