Biprensannesig Kışın kuruyup kızarıyor yazında bu sekilde soyuluyor. Bu tekrarlamaya basladı son ıkı yıldır böyle. Egzema mı nedir bunun sebebi? Oglumda oluyor buarada 6 yasında.
Karanirem Biprensannesig ellerdr soyulma cinko eksikliği oluyor genelde ama egzama gibide duruyor bence değerlerine baktırıp biraz cinko takviyesi yapabilirsiniz benim yeğenimin elleride böyle bu arada slime ve oyun hamuru en büyük sebebi
dehsetulvahset_ Benim oğlumun parmak uçlarında soyulmalar oluyodu doktora götürdüm çinko eksikliğinden olabilir ddi çinko yazdı kullandık geçti size de fikir olsun belki ondan da olabilir
maybeybi Biprensannesig evet cildiyenin görmesi lazım, egzamaya benziyor çinko eksikliğinde de soyulma oluyor ama kaşıntı var mı çinko eksikliğine bağlı soyulma da kaşıntı kuruluk vs olmuyor diye biliyorum
Karanirem Biprensannesig normalde değerlerine baksa anlar aslında çok basit ama doktorların bazıları gerçekten hayattan soğumuş gibi 😵💫 ama egzama o zaman net yani benim yeğenimin elleri ve dirseklerinin ici ve dizlerinin arkası yani iç kısmı böyle oluyor 7 yaşında kortizonlu krem sürüyoruz oldugu zaman ama ellerdeki en büyük sebep oyun hamuru ve slime
Biprensannesig Karanirem aaaa başka yerinde varmı diye sordu hayır bizimkinde sadece ellerinde belki size baska bolgelerindede varsa bişey deyebilir sordu cunku
Biprensannesig Karanirem oyun hamuru cok fazla oynamaz slimemiz yok bizimki lego cok oynuyo htwheels falan