Minikprenses_1 3,5-4 arası başladı bizde en çok meme reddi baskın oldu hala da devam ediyor uykuda emzirebilirsem emziriyorum iştahsızlık var mama veriyorum onuda zor bitiriyor çözümü olan varsa bende burda bekleyeyim
hazelaraserkan Minikprenses_1 merhaba o zaman aralıklarında bizde mama reddi yaşadık yaklaşık bir ay sürdü ve ben şırınga ve kaşıkla beslemek zorunda kaldım hep her marka biberonu denedim asla tutmadı
eceonon hazelaraserkan sonra düzeldi mi? Bizde de var, biberonu ağzına nası tutturacağımı şaşırıyorum
Minikprenses_1 hazelaraserkan aynı canım bende üç tane biberon aldım en son lansinohu tuttu ama onuda zar zor içiyor bitiremiyor çoğu zaman diliyle ittiriyor ısırmaya çalışıyor şimdi nasıl besleniyor seninki mamayla mı
hazelaraserkan eceonon evet düzeliyor . Ben bineronu unutturmamak için yemesi gereken miktarın yarısını bineronda bırakıyordum kalanlarıda şırıngayla veya kaşıkla veriyordum arada biberonuda deniyordum bazı beslenmelerde kaşıkla bazı beslenmelerde şırınga ile devam ediyordum bebeğin tavrından anlarsınız zaten neyle yemek isterse onunla verin inatlaşmayın yoksa işler dahada sarpa sarıyor.ama geçici bir süre bunu bilen bir nebzede olsa rahatlatıyor insanı o dönemlerde bende buradaki annelerin tecrübelerine ihtiyaç duymuştum.
hazelaraserkan Minikprenses_1 evet mama ile devam ediyoruz anne sütü çok az.inanın bineronla alakalı değil ben ger markayı denedim.nuk philips dr.browns lansinosh chicco comotomo biberonla alakası olmadığını tüm biberonları denedikten sonra anladım neyazıkki 😂 şırınga en pratik olanı tavsiye ederim hiç bebeğide germeyin kendimizde gerilmeyin şırıngayla ufak ufak oyun haline getirerek eğlenerek besleyin bşneron almıyorken biberona zorlamak tam bir kaos
alyazlhaygtt Bizede geldi 4 ay atağı 🫢🫢 uyumuyor ve sürekli bi kucak isteği var biran önce 5. Aya atlamak istiyorum 🥹🥹