surprizbebe 4 ay 20 günlük ama 35 haftalık doğdu. Buna göre 3,5 aylık gibi yani. Ellerine bakmıyor. Normal mi acaba? 4 ay kontrolünde gelişimsel pediatri doktoru da sormuştu bakıyor mu diye. Hala bakmıyor
defne3 surprizbebe merhaba cnm bnde 35 doğum yaptım bazen kronolojik ayına göre bazende düzeltilmiş ayına göre yapıyor bnmki bakar bakar merak etme ilgilisini başka bişi cekiyordur eline bişi verdiğinde tutuyor mu göz teması varmı
hemshireanne surprizbebe bende 34cu haftada dogum yaptim. Vaktinde dogmasina ragmen bazi seyleri gec yapan bebekler oluyor merak etme herseyi yapar kendi istedigi zamanda
surprizbebe balyanakannesi_ yiyo ellerini adeta. Oyuncaklara falan uzanıyo.iki eliyle kavramaya çalışıyor
surprizbebe defne3 tabi tabi onun dışında herşeyi yapıyor.benim ellerimi tutar mesela uzatınca.benimkileri inceler
defne3 surprizbebe daha çok küçük bakar zamanla alışır merak etme annesi onlar ne zaman istiyorsa nasıl istiyorsa öyle yapıyorlar bnm bebeğimde dönmüyordu daha doğrusu dönmek istemiyor döndürdüğüm zamn ağlıyordu dün döndü şaşırttı misal hiç takılmada herşey zamanla oluyor
balkizlar surprizbebe ellerine ne zaman baktı hatırlamıyorum da dönmesi için erken daha.. çok hareketliyse falan dönebilir bu ara yoksa daha zamanı var