afrAybars Yarın misafirim var bacılarım, menüm; Çeşmi nigar çorbası Çanakta fırınlanmış kaşarlı et sote Pirinç pilavı Kapya biber salatası Sigara böreği İzmir köfte Turşu Sizce nasıl eklemem çıkarmam gereken şeyler var mı? Yarın benim için biraz önemli de.
anfzya afrAybars et soteyi pilav yani servis edicekseniz diğer ana yemeğiniz çorba peşine yenir bence tencere yemegide olabilir köfte istemesseniz bence digerleride yeterli
afrAybars atlasmomyyyyy eti kavurdum içine soğan biber atıp onlar yumuşayıncaya kadar pişirdim çanaklara koydum kaşar rendeleyip üstüne koyup fırınladım canım
afrAybars Rez eti kavurdum sonrasında soğan ve biberle beraberde kavurdum suyunu iyice çekince çanaklara koydum üzerine rendelenmiş kaşar serpip kaşarlar eriyinceye kadar fırınladım canım
Rumisss afrAybars bence köfte yerine bir sulu yemek yani nohut yada kurufasulye tarzı bi yemekkde olabilir
afrAybars Rumisss çorba mercimekli ve biraz yoğun olduğu için hiç aklıma gelmedi ama o da olabilirdi canım haklısın
Gtcp afrAybars benimde misaflarim var benm benim nasıl sizce pirinç pilavı,et sote , zeytinyağlı sarma ,visne konfosto, zerdeçallı çorba ,salata ,
Rez afrAybars yemeği anladım da çanak dediğiniz nedir milföyden mi yufkadan mı yaptınız , yoksa direkt güveç kaplarına mı bıraktınız
afrAybars Rez güveç canım diğer türlü yapmak istersemde milföyle falan ona da şekli güveçlerle veriyorum zaten